Friday, October 19, 2012

Have A Nice Week-End

По-моєму найважливіше в житті - це знайти "своїх" людей. Можна жити в найкращому місці, мати  мільйон можливостей і перспектив, але поки ти не маєш поряд близьких людей, людей, які тебе зрозуміють, людей, з якими в тебе спільні інтереси і просто спільні теми для розмов...Так от, до того моменту життя не може бути на всі сто повноцінним. Просто дехто може бути цікавим, розумним і оригінальним, а декого ти можеш назвати "своєю людиною". І це зовсім різні речі:) Тому, куди б ви не їхали, беріть з собою друзів, беріть "своїх". Тоді будь-яке задоволення від почутого, побаченого і зробленого можна буде помножити на два, на три або навіть на десять.
Але, не буду зараз про погане:)
В Кракові шикарна погода. Взагалі тема погоди - це не найцікавіша тема. Зазвичай про погоду починають говорити в тих випадках, коли сказати немає чого. Але зараз я просто не можу упустити цей момент, бо в нас майже літо. А ще мені подобається Краків, бо тут всі катаються на роликах і велосипедах. Навіть професори-викладачі:)
Я вже придумала собі, який велосипед я собі куплю і як буду їздити на ньому тут влітку:)



А в нас поки шикарно тепло і це піднімає настрій. Незважаючи на всякі дрібні проблеми, незважаючи на те, що деколи буває сумно і бракує "своїх", все-таки стільки позитивних моментів ^^







No comments:

Post a Comment