Wednesday, January 25, 2012

Must Sees

Крім того, шо ми час від часу їздили на роботу, в нас було трохи і вільного часу=) Найчастіше ми проводили його, валяючись на ліжку і дивлись фільми. Ну або трошки зловживали алкоголем, але про це я пистаи не буду. Залишу місце для фантазії хаха.
Час від часу, ми все ж таки вибиралися в Down Town або ще в якісь цікавенькі місця))
Downtown New Orleans
В Новому Орлеані, до речі, популярна магія вуду. А ще в них є свято Марді Гра. Це типу в французькмоу стилі. Щось схоже на карнавал. Зі всякими масками і кольоровими бусами. Хах, шось мені це так запам*яталося...
Маски - це взагалі один із символів цього міста. Так само як і джаз. Новий Орлеан - це якраз батьківщина джазу. Джаз же ж виник як музика чорних рабів. Карочє, про це можна і в гуглі почитати, кому цікаво.
Краще повернутись до якихось цікавих історій... Наприклад, одного разу, коли ми вийшли з автобуса, якийсь обкурений чувак подумав, що Олег - то Роберт Паттісон)))
Я ціле літо з нього гнала потім. І досі згадую йому ото "Did You Play In Twilight?". Бачили б ви ах**ший вираз лиця того негра, коли він це питав)))


Mardi Gras

Один з мінусів Америки - без документів вам фіг продадуть алкоголь чи тютюнові вироби. Це не так як в нас)) Коли ми працювали в магазині, нас попереджали - якшо продамо пиву комусь under 21, на перший раз - штраф 1000 $)) Цього достатньо, шоб перевіряти документи в всіх, одного разу я взяла айді в чувака, якому було 30)))

В Hard Rock Cafe нам так нічого алкогольного і не продали =((
Прийшлось пити фруктові коктейлі хо-хо

Hard Rock Cafe
Шо ше цікавого...Всю культурну програму ми з хлопцями залишили на останні три дні. Вони в нас були достааааатньо активні)) Ми побували всюди здається))

Круїз по Місіссіппі, рейд по магазинах, по вечірньому місту, їхній розрекламований акваріум, всякі там парки))

Прикол в тому, шо в нас було ціле літо, а ми дотягнули все до останніх днів, коли вже майже сиділи на сумках і нам нарешті зробили спільний ихідний)) Шо бувало дуже рідко, точніше - такого ше не було))

Замість 100500 слів, я краще скину декілька фоток)

CHUCK everywhere XD
on a cruise
Seahorses=)


No comments:

Post a Comment