Уххх давненько я не писала нічого путнього. Насправді бувають такі періоди, коли зовсім не хочеться. Навіть не так. Зараз такий період, коли нічого-нічого не хочеться розказувати про своє життя. Залишити особисте особистим, і для початку самій у всьому до кінця розібратися. Час змін. Змін, незалежно від обставин, змін самих по собі.
Але от про салат, який недавно я для себе "відкрила" я просто не можу змовчати. Чомусь він мав назву Бельгійський (там, де я його пробувала). Не знаю, чи в Бельгії такий їдять чи це просто така назва, хоча це в принципі неважливо.
Так от, ділюсь рецептом - обов'язково спробуйте, коли потягне на кулінарію:)
Нам пригодиться:
Салат-айсберг - 1 штука;
Грецькі горіхи - 12 штук;
Синій виноград - 1 грона вистарчить;
Груша - 2 середніх штуки (можна брати консервовану або свіжу, але м'яку і стиглу);
Сир з пліснявою - 200г;
Грінки (краще, якщо зробити їх самостійно, підсмаживши велику булочку на сухій пательні);
Для соусу:
2 ст.л. гірчиці (не лагідної);
2 ст.л. меду (бажано не занадто солодкого, тому з ним обережно:) );
Сік з половини лимона;
Всякі-різні прованські трави (за смаком).
Всі інгрідієнти для соусу перемішуємо до однорідної маси (ну, всі ж знають, як виглядає соус).
І тепер все просто - ріжемо салат айсберг, грушу кубиками, виноград розрізаєм по половинці, горіхи не дуже дрібно - перемішуємо. Трошки солі і перцю, як хто любить.
Грінки кладемл зверху, поливаємо соусом.
Дуже-дуже смачно, в мене тут всі зацінили:) Polecam! Smacznego:))
п.с. Ну і, звісно ж, я не могла стриматись, щоб все це не сфотографувати. Як би не змінювалось моє життя, любов до фотоапарата залишається незмінною.
Але от про салат, який недавно я для себе "відкрила" я просто не можу змовчати. Чомусь він мав назву Бельгійський (там, де я його пробувала). Не знаю, чи в Бельгії такий їдять чи це просто така назва, хоча це в принципі неважливо.
Так от, ділюсь рецептом - обов'язково спробуйте, коли потягне на кулінарію:)
Нам пригодиться:
Салат-айсберг - 1 штука;
Грецькі горіхи - 12 штук;
Синій виноград - 1 грона вистарчить;
Груша - 2 середніх штуки (можна брати консервовану або свіжу, але м'яку і стиглу);
Сир з пліснявою - 200г;
Грінки (краще, якщо зробити їх самостійно, підсмаживши велику булочку на сухій пательні);
Для соусу:
2 ст.л. гірчиці (не лагідної);
2 ст.л. меду (бажано не занадто солодкого, тому з ним обережно:) );
Сік з половини лимона;
Всякі-різні прованські трави (за смаком).
Всі інгрідієнти для соусу перемішуємо до однорідної маси (ну, всі ж знають, як виглядає соус).
І тепер все просто - ріжемо салат айсберг, грушу кубиками, виноград розрізаєм по половинці, горіхи не дуже дрібно - перемішуємо. Трошки солі і перцю, як хто любить.
Грінки кладемл зверху, поливаємо соусом.
Дуже-дуже смачно, в мене тут всі зацінили:) Polecam! Smacznego:))
п.с. Ну і, звісно ж, я не могла стриматись, щоб все це не сфотографувати. Як би не змінювалось моє життя, любов до фотоапарата залишається незмінною.
No comments:
Post a Comment